Fortschritte (3)

Posted by: on Feb 16, 2012 | Keine Kommentare

Het vriest niet meer en we zijn bij kunstacker niet van suiker dus ondanks de regen, aan het werk! Nou ja, Max dan. Ik, Esther zijn vrouw, zit lekker droog achter de computer dit stukje te schrijven. Max wilde eerst het hele grondstuk met de hand gaan omgraven. Dat was iets te ambitieus. Op dit moment helpt Alex van de firma Pietsch Rohstoffe met een graafmachine om de eerste laag van de bodem om te graven. Dat is belangrijk want anders kunnen de aardappels niet op tijd de grond in! Helaas hebben we hiervoor geen sponsor kunnen vinden, de baggerkosten komen dus op ons konto. Tenzij…. Iemand?Binnen een dag hebben we al 3 donaties ontvangen en de kosten van de graafmachine zijn er al bijna uit! Fantastisch! We gaan een speciale sponsorpagina maken en jullie namen worden natuurlijk vermeld!

Ihre Meinung ist gefragt